HTML

Barázdák

Könnyebb egy blogban leírni életem eseményeit, mint 120 emailbe, egyenként. Szóval tipik "Ez történik velem Londonban" blog a barátaimnak :)

Friss topikok

VIP busz

2013.01.22. 10:38 cimola33

Az ejszakai buszert rengeteg penzt fizettunk, hogy kenyelmesen tudjunk aludni...

A tobbi utas mar Bangkokban beszallt, es mar aludtak. Csak minket szedtek fel Ayutthaya-ban. Kaptunk is rogton ket helyet a vece mellett, aminek nem zarodott rendesen az ajtaja. Ez azzal jart, hogy menet kozben neha ki-kicsapodott, a lampa automatikusan fel, veceurito automatikusan be egeszen addig, amig valaki be nem csukja, es megint ki nem csapodik. A masik elmeny ezzel kapcsolatban az a csodalatos erzes, amit az ember atelhet, ha bezarodik egy ejszakai busz budijaba, es abban a tudatban tolthet el nehany percet, hogy kifizetett majdnem 20 fontot, hogy eltolthessen 10 orat egy mobil toiletten.

Szerencsere az arban benne volt a vacsi is, amit a stewardess rogton hozzank is vagott, amint elfoglaltuk a helyunket, aztan eltunk mindorokre. Persze a mi kajank mar kihult, mert a tobbiek mar orakkal ezelott megkaptak, de nem baj, mert ugyis ehetetlenul csipos volt.

A buszon a Thaifoldon jol bevalt -5 fokra beallitott legkondi gondoskodott rola, hogy az embernek veletlenul se legyen melege a kinti 30 foknak megfelelo oltozekben. Legalabb nem hiaba hoztam a halozsakom.  Utkozben a virtuoz vezetesi stilus es a folyamatos termeszetellenes razkodas miatt vegig halalfelelmunk volt, de szerencsere reggel 6-ra, mire epp elaludtunk volna, menetrend szerint 2 oraval korabban epsegben megerkeztunk.

Szólj hozzá!

Címkék: Címkék

A bejegyzés trackback címe:

https://barazdak.blog.hu/api/trackback/id/tr475033975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása