HTML

Barázdák

Könnyebb egy blogban leírni életem eseményeit, mint 120 emailbe, egyenként. Szóval tipik "Ez történik velem Londonban" blog a barátaimnak :)

Friss topikok

Az allomas

2013.01.22. 10:27 cimola33

Az allomas nem volt eppen bizalomgerlyeszto kornyezetben, ezt elore bocsatom. Sikerult is jegyet foglalnunk egy ejszakai VIP buszra, addig csak ropke 8 orat kellett elcsapnunk valahogy, igy elindultunk egy poros folduton, hogy majd akkor jol megebedelunk. A valsztott helyen mar a latvanyunkon osszemosolyogtak a helyiek, hogy ennek nem lesz jo vege.

Kaptunk is egy menut thai-ul, aminek a leforditasaban nem sokatt segitett a kisszotarunk. A fogados segitokeszen megkert egy prostitualtnak kinezo, de egyebkent nagyon kedves lanyt, hogy vezessen mar vak vilagtalant, es forditson nekunk. Ezaltal egy oras probalkozas utan sikerult veluk nem megertetni, hogy hozzanak mar, amit akarnak, csak hozzanak valamit.

Igy tortent, hogy elenk raktak egy uveges szemmel, tatott szajjal kerdon-szemrehanyon bamulo halat, amit valoszinuleg az alattunk csordogalo szemettel teli patakbol halasztak ki. Volt melle koretnek izetlen rizs es nyers uborka. Nem laktunk jol, de ennyire keveset meg eletunkben nem fizettunk etteremben.

Tovabbcihelodtunk internetezot keresni, hogy elussuk az idot. Roviden osszefoglalva, nem talaltunk. Talaltunk viszont egy meg az elozonel is elfajzottabb piacot, ahonnan a tultenyeszett koborkutyak kergettek ki minket.

Mindezek utan azt a dontest hoztuk hosszu tanacskozas utan, hogy inkabb a buszallomason varjuk ki az este 10 orat. Szerencsere keszultem kockaval es kartyaval, na meg persze legvegso esetben ott a jol bevalt barkoba. Eltelt az ido.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://barazdak.blog.hu/api/trackback/id/tr705033951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása